Izvod iz sporazuma o saradnji DLUMS i ZEM EHO

 

U skladu sa zajedničkim dogovorom, udruženje  ZEM EHO će, u skladu sa odlukom svog Upravnog odbora, odobravati popust za svoje akreditovane programe edukacije članovima DLUMS, i to: 20% na redovnu cenu škole ultrazvuka trbuha i male karlice, ultrasonografije štitaste žlezde i paraštitastih žlezda i ultrasonografije srca.

Organizacija edukativnih programa: Udruženje ZEM EHO organizuje i objavljuje raspored održavanja edukacija. U realizaciji programa, a u skladu sa odlukom Upravnog odbora ZEM EHO, mora se poštovati minimalni broj polaznika za konkretnu školu ultrasonografije, i to:

 

- minimum 6 polaznika za školu ultrasonografije abdomena i

- minimum 4 polaznika za školu ultrasonografije srca i štitaste žlezde.

 

Ukoliko za predviđeni, unapred objavljeni rok, ne bude popunjen minimum prijavljenih kandidata, ZEM EHO zadržava pravo otkazivanja/promene datuma održavanja škole ultrazvuka.

 

Uslov da bi član DLUMS ostvario popust kod udruženja ZEM EHO je da je najmanje godinu dana član DLUMS, uz redovno izmirene obaveze oko članarine. Dogovoreni popust za članove DLUMS (popust od 20% na cenu koštanja gore navedenih kurseva) će jasno biti naznačen prilikom prijave za edukaciju.

 

Popust na edukaciju za članove DLUMS se neće sumirati sa ranije utvrđenim popustima predviđenim odlukom UO  ZEM EHO.

 

Više informacija o školi ultrazvuka:

 

http://www.zemeho.rs/

Jedna kopija ovih materijala može biti štampana samo za nekomercijalnu upotrebu.

Mapa sajta

Uslovi korišćenja

Pravila privatnosti

© 2014 - 2019

Društvo lekara urgentne medicine Srbije

DLUMS. Sva prava zadržana