Izvod iz sporazuma o saradnji DLUMS i ZEM EHO EDUKACIJA

 

U skladu sa zajedničkim dogovorom, udruženje   ZEM EHO EDUKACIJA će, u skladu sa odlukom svog Upravnog odbora, odobravati popust za svoje akreditovane programe edukacije članovima DLUMS, i to: 20% na redovnu cenu škole ultrazvuka trbuha i male karlice, ultrasonografije štitaste žlezde i paraštitastih žlezda i ultrasonografije srca.

 

Organizacija edukativnih programa: Udruženje  ZEM EHO EDUKACIJA organizuje i objavljuje raspored održavanja edukacija. U realizaciji programa, a u skladu sa odlukom Upravnog odbora  ZEM EHO EDUKACIJA , mora se poštovati minimalni broj polaznika za konkretnu školu ultrasonografije, i to:

 

- minimum 6 polaznika za školu ultrasonografije abdomena i

- minimum 4 polaznika za školu ultrasonografije srca i štitaste žlezde.

 

Ukoliko za predviđeni, unapred objavljeni rok, ne bude popunjen minimum prijavljenih kandidata,  ZEM EHO EDUKACIJA zadržava pravo otkazivanja/promene datuma održavanja škole ultrazvuka.

 

Uslov da bi član DLUMS ostvario popust kod udruženja  ZEM EHO EDUKACIJA je da je najmanje godinu dana član DLUMS, uz redovno izmirene obaveze oko članarine. Dogovoreni popust za članove DLUMS (popust od 20% na cenu koštanja gore navedenih kurseva) će jasno biti naznačen prilikom prijave za edukaciju.

 

Popust na edukaciju za članove DLUMS se neće sumirati sa ranije utvrđenim popustima predviđenim odlukom

UO ZEM EHO EDUKACIJA .

 

Više informacija o školi ultrazvuka:

 

 

http://www.zemeho.rs/

Početna  /  O nama  /  ČlanstvoKME  /  Sekcija ML  /  Kongresi  /  Arhiva  /  Kontakt

Mapa sajta

Uslovi korišćenja

Pravila privatnosti

Jedna kopija ovih materijala može biti štampana

samo za nekomercijalnu upotrebu.

© 2014 - 2020 Društvo lekara urgentne medicine Srbije - DLUMS. Sva prava zadržana